Verzekeringen

Verzekeringen op maat

Bij AXA Bank-Fons Vercammen kunt u rekenen op deskundig advies en een helder overzicht van uw mogelijkheden. Wij helpen u graag met het afsluiten van uw verzekeringen.

Het is belangrijk om je gezin, je woning en je voertuig goed te beschermen. Wij helpen je verder met het afsluiten van de juiste verzekering, om een antwoord te bieden op je vragen en te voldoen aan je noden.

Wat als er iets met mijn woning gebeurt?

Dankzij onze woningverzekering bent u volledig gedekt bij diefstal, brand en andere ongevallen. Bij diefstal wordt u vergoed voor het vervangen van uw sloten. Uw woning wordt verzekerd in onbeperkte nieuwwaarde, net als de inboedel van uw woning. Een goede woningverzekering is echter zoveel meer dan enkel een brandverzekering, laat u door ons informeren en weet waarvoor u verzekerd bent.

Wat als ik ziek word (of iemand in mijn gezin ziek wordt)?

Een goede hospitalisatieverzekering is essentieel! Met onze verzekering bent u wereldwijd en onbeperkt verzekerd. Bovendien mag u zelf uw arts, ziekenhuis en kamertype kiezen. Denk ook aan de gevolgen van een ongeval na de hospitalisatie; inkomensverlies, bijkomende kosten na invaliditeit, overlijden,…wij kunnen u helpen ook deze risico’s op te vangen.

Wat als ik schade lijd door het toedoen van iemand anders?

Het kan iedereen overkomen: u heeft een geschil of u bent niet tevreden over een schadevergoeding. Bij ons kunt u in deze situaties rekenen op een professionele en onafhankelijke rechtsbijstand, zodat u op beide oren kunt slapen.

Wat als ik aansprakelijk gesteld word?

Een ongelukje komt vaak onverwacht. Met onze familiale verzekering bent u echter volledig gedekt en bent u zeker van een goede bijstand.

Wat te doen in geval van een auto-ongeluk?

Of u nu een ervaren chauffeur bent of niet, een goede autoverzekering voor uw wagen is geen overbodige luxe. Met onze omniumverzekering bent u zeker van een uitstekende bijstand. Wij geven u graag meer informatie.

Wat kan ik doen voor een goede toekomst?

Uw toekomst verzekeren: dat klinkt mooi én verstandig! Bij ons kiest u voor voordelig pensioensparen, waardoor u nu minder belastingen betaalt en hier later de vruchten van plukt. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons

Als ondernemer ben je best zo goed mogelijk voorbereid op het onverwachte. Wij hebben tal van oplossingen om u hierbij te helpen!

Wat als ik aansprakelijk gesteld word?

Een fout, een vergissing…schade door uw activiteit is snel toegebracht. Onze BA uitbating regelt deze schade snel en efficiënt; zo blijft uw klant ook tevreden. Vrije beroeper? Ook voor uw beroepsaansprakelijkheid hebben wij het juiste antwoord.

Wat bij schade aan mijn bedrijfsgebouwen?

Een brandverzekering is uiteraard belangrijk. Maar daar stopt het niet voor u; denk ook aan uw materiaal, uw machinepark en uw IT. En wat met het verlies van productie en omzet na een zware schade? De bedrijfsschadepolis, een redder in nood, laat u door ons informeren.

Wat te doen in geval van een auto-ongeluk?

Of u nu een ervaren chauffeur bent of niet, een goede autoverzekering voor uw wagen is geen overbodige luxe. Met onze omniumverzekering bent u zeker van een uitstekende bijstand. Wij geven u graag meer informatie.

Belastingen, noodzakelijk, maar hoe kan het beter?

Als ondernemer werkt u aan uw zaak. Winst maken en belasting betalen horen erbij. Maar weet dat er een gamma aan fiscale mogelijkheden is om als ondernemer ook even aan uzelf te denken! VAPZ, IPT, 80% regel, …, onze expertise staat ter beschikking.

Mijn personeel, mijn kapitaal.

Mensen zijn belangrijk. Arbeidsongevallen is een evidentie. Maar beloon een goede werknemer ook aanvullend; een groepsverzekering bewijst dat u als werkgever begaan bent met uw mensen, en is ook de juiste fiscale reflex. Wij stellen dit graag in detail voor, aan u en uw personeel.

En als ik buiten strijd val?

Als ondernemer werkt u verder. Uiteraard. Maar laat ons ervoor zorgen dat er een vangnet is voor als het eeens echt niet meer gaat. Gewaarborgd inkomen, key-man verzekering, patroonsverzekering, mogelijkheden genoeg. Laat u niet verassen door onverwachte risico’s, wij wijzen u graag de weg.

Heb je vragen of wens je meer informatie? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor of contacteer ons. Wij helpen je dan zo snel mogelijk verder.